Novice Sestanki

Decembrski sestanek

vabimo vas na sestanek Astronomskega društva Orion, ki bo v petek 8. decembra 2017 ob 18. uri v učilnici 1D6 v novem traktu II. gimnazije Maribor (Trg Miloša Zidanška 1, vstop skozi novi prizidek šole z Žitne ulice, nato desno po stopnicah v 1. nadstropje ali skozi glavni vhod, skozi avlo, na koncu avle desno po hodniku do novega prizidka, nato po stopnicah v 1. nadstropje).

Preberite več: Decembrski sestanek

Vabilo na novembrski sestanek

vabimo vas na sestanek Astronomskega društva Orion, ki bo v petek 17. novembra 2017 ob 18. uri v učilnici 1D6 v novem traktu II. gimnazije Maribor (Trg Miloša Zidanška 1, vstop skozi novi prizidek šole z Žitne ulice, nato desno po stopnicah v 1. nadstropje ali skozi glavni vhod, skozi avlo, na koncu avle desno po hodniku do novega prizidka, nato po stopnicah v 1. nadstropje).

Preberite več: Vabilo na novembrski sestanek

Vabilo na septembrski sestanek

vabimo vas na sestanek Astronomskega društva Orion, ki bo v četrtek 28. septembra 2017 ob 18. uri v učilnici 1D6 v novem traktu II. gimnazije Maribor (Trg Miloša Zidanška 1, vstop skozi novi prizidek šole z Žitne ulice, nato desno po stopnicah v 1. nadstropje).

Preberite več: Vabilo na septembrski sestanek

Vabilo na oktobrski sestanek

vabimo vas na sestanek Astronomskega društva Orion, ki bo v petek 20. oktobra 2017 ob 18. uri v učilnici 1D6 v novem traktu II. gimnazije Maribor (Trg Miloša Zidanška 1, vstop skozi novi prizidek šole z Žitne ulice, nato desno po stopnicah v 1. nadstropje).

Preberite več: Vabilo na oktobrski sestanek

Vabilo na junijski sestanek

vabimo vas na sestanek Astronomskega društva Orion, ki bo v petek 16. junija 2017 ob 18. uri v učilnici 1D6 v novem traktu II. gimnazije Maribor (Trg Miloša Zidanška 1, vstop skozi novi prizidek šole z Žitne ulice, nato desno po stopnicah v 1. nadstropje).

Preberite več: Vabilo na junijski sestanek